Faqja kryesore

Shtëpia e Zotërinjve

Mirë se erdhët!

INFORMACIONE TË PËRGJITHSHME

Rezidenca

Shtëpia e Zotërinjve është biznes social i krijuar nga Qendra M.I.K.E dhe mbështetur nga Fondacioni Yunus.

Shërbimet në Shtëpinë e Zotrinjve ofrohen nga një ekip i cili inkurajon pavarësinë, ruan dinjitetin, lejon mundësinë e zgjedhjes dhe mbron privacinë e secilit rezident.

Ofrimi i shërbimit cilësor është misioni ynë dhe është ajo çfarë na bën ne konkurues në treg.

ËSHTË KOHA PËR TË FOLUR

Platforma jonë përmban një rubrikë shumë të rëndësishme për familjarët, e cila na mëson si të kuptojmë gjendjen dhe nevojat e të dashurve tanë, si dhe na udhëzon për qasjen e duhur të komunikimit me ta në lidhje me përfitimet e jetesës në rezidencë.

Kjo rubrikë organizohet në skenare me pyetje-përgjigje.

DALJE NË MEDIA

PROTOKOLLET E PËRKUJDESJES NDAJ COVID-19

Qendra MIKE ndjek me rigorozitet në institucionet e saj protokollet dhe rregullat e vendosura për përkujdesjen ndaj virusit COV-19 nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Protokollet e sigurisë për "Shtëpinë e Zotërinjve"

Udhëzues i përdorimit të maskës në ambientet e mbyllura

NA NDIQNI NË MEDIAT SOCIALE