Kontakti

Home   Kontakti

Me çfarë mund t’ju ndihmojme?

Për çdo pyetje apo paqartësi qe mund te keni ndaj Shtepise se Zoterinjve apo sherbimet qe ofrojm, ju lutemi mos te hezitoni te na kontaktoni duke plotesuar formen e kontakti me te dhenat e tuaj dhe mesazhin. Brenda 24 oreve do te merrni nje pergjigje nga stafi yne. Ju faleminderit!Biznesi Social "Shtepia e Zoterinjve" Rruga dytësore, Fshati Kodër Bërxullë, Komuna Bërxullë Tel:04-2486313 Mob:0692047006 www.shtepiaezoterinjve.com