Komentet

Home   Komentet

Ju lumte te gjithe stafit te Shtepia e Zoterinjve! Jeni te perkushtuar, te durueshem, te dashur, te gatshem, te qeshur, ne cdo cast! SHKURT JENI TE MREKULLUESHEM! FALEMINDERIT DHE JU BEFTE SHENDET NE SHTEPITE TUAJA!

Eli Papa Zadeja


Great Employees! Start with good people, lay out the rules, communicate with your employees, motivate them and reward them. If you do all those things effectively, you can’t miss.

Igli Laçi


Albanian excellence me 1 tetor, ne Dita e te Moshuareve, ishte ne Shtepia e Zoterinjve! Libra dhurate nga shtepia botuese Toena dhe Irena Toci, Albanian Excellence!!! Flm Daklea Shtylla, per miresine, bujarine, dashurine, qe kishe krijuar brenda atyre mureve mbushur plot me jete te shkuara qe ngulmonin te jetonin te tashmen !!! Emocione dhe ndjesi fisnike per jeten qe iken dhe vjen dhe iken bashke me ne !!!

Flora N. Nikolla