Mirë se erdhët

Shërbimet në Shtëpinë e Zoterinjeve ofrohen nga një ekip i cili inkurajon pavarësinë,ruan dinjitetin, lejon mundësinë e zgjedhjes dhe mbron privatësinë e secilit rezident.

Rreth nesh


Aktivitetet

Shtëpia e Zotërinjve është biznes social i krijuar nga Qendra M.I.K.E dhe mbështetur nga Fondacioni Yunus. Shërbimet në Shtëpinë e Zoterinjeve ofrohen nga një ekip i cili inkurajon pavarësinë,ruan dinjitetin, lejon mundësinë e zgjedhjes dhe …

Video

Shiko te gjitha »